Categorie: Dezvoltare personala

Cerere demisie adult

Cerere de demisie din functia de adult

Textul de mai jos nu este scris de mine, l-am gasit intr-o oarecare pagina in acest internet minunat. Insa cred ca fiecare din noi ar putea sa aiba o astfel de demisie scrisa… si daca nu avem curajul sa o punem pe birou, macar sa o citim din cand in cand!

Subsemnatul, va aduc la cunostinta intentia irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv.

EMPRETEC – Masti, lupta, suflet

Ei bine, iata primul articol diferit. Aceasta este o surpriza pentru colegii mei din EMPRETEC, cei care au fost si cei care vor urma. Nu o sa ma apuc sa va explic „oficial” ce este EMPRETEC… asta puteti sa gasiti singuri, realizand o cautare in mediul online. Am aflat de program printr-o cunostinta, Radu, o persoana de calitate pe care o respect. Nu stiam nimic in momentul acela si nici nu am cautat foarte multa informatie in acest sens. Am urmat recomandarea lui, gandindu-ma „Daca Radu mi l-a recomandat, inseamna ca e ceva frumos, merita sa incerc”. Asa ca Raducule, daca citesti acest articol, mersi mult inca o data!

Ce este dezvoltarea personala?

 

Cunoscuta si ca “evolutie personala” sau ca “self help”,  dezvoltarea personala este reprezentata de o serie de activitati si experiente ce au ca scop imbunatatirea si descoperirea unor noi abilitati personale. Toate acestea sunt realizate cu scopul de a imbunatati calitatea vietii si contribuie la indeplinirea aspiratiilor personale.

Dezvoltarea personala este un proces continuu prin care tu iti dezvolti propria persoana, putin cate putin, in fiecare zi.

GDPR | Politica Cookies | Branding by Pion Media