Categorie: Prieteni din lumea larga

Fetita cea mica

Pentru ca primul loc nu inseamna mare lucru pana nu inveti cum este sa fii si pe ultimul

N.B. Intre randurile asternute pe aceasta pagina s-a inserat un timp considerabil (mai bine de 2 luni), care, asemeni unui tavalug de neoprit, a adus tot soiul de experiente, rasturnari de situatii, veniri si plecari… reamintindu-mi ca, pana la urma, despre asta este viata, despre trairi, emotii, fapte si oameni pe care ii asezam, intr-o ordine aleatorie, in puzzle-ul de zi cu zi… in incercarea de a gasi acel sens autentic catre ce inseamna fericirea pentru fiecare dintre noi.

Citeste mai mult

Citate motivationale – de unde vin si cum le traim?

Inainte de toate tin sa ii multumesc lui Razvan pentru oportunitatea de a-mi asterne aici o parte dintre gandurile mele, simt ca multe dintre acestea s-au intalnit pe undeva cu ale lui si acesta este unul din motivele pentru care citesti acum aceste randuri!

Citeste mai mult

Salvarea… e in mainile tale

Stiu ca ti s-a intamplat sa cazi si sa simti ca nu mai poti sa te ridici. Stiu ca ti s-a intamplat sa esuezi si ai facut din asta tragedia vietii tale. Nu are rost sa te intreb daca ai trait cu adevarat toate astea, pentru ca stiu ca ai facut-o. Fiecare dintre noi a facut-o. Pentru ca a gresi e uman si e, totusi, un semn bun: macar ai incercat.

Citeste mai mult

Branding by Pion Media