Elena Florescu. La inceputul lui 2015 era o necunoscuta pentru mine. Am intalnit-o in momentul in care am fost coleg de antrenament cu ea la sala pe care ambii o frecventam. O fata care nu parea sa aiba multe de spus, retrasa, ba chiar timida. Isi vedea singura de antrenament fara sa „chicoteasca” cum faceau alte fete prin sala. Putin cam serioasa parca. Abia ulterior am aflat ca se antreneaza pentru un concurs.

In momentul in care am interactionat cu ea mi-a raspuns frumos, m-a ajutat, m-a salutat de plecare. Asa cum face un om de calitate. Imi placea ca se dedica, venea constant la sala, indiferent de vremea de afara. Se tinea de programul de lucru, chiar si atunci cand aparatul la care trebuia sa lucreze era ocupat (isi desfasura exercitiul in alta parte). Era foarte focusata pe antrenamentul ei. Nu am fost foarte surprins in momentul in care am aflat ca a iesit vice-campioana. Mai surprins am fost sa aflu ca in urma cu 1 an de zile era o „biata” vanzatoare cu burtica la un magazin de bijuterii si nu prea iesea din zona ei de confort.

Elena Florescu antrenor fitness

Elena Florescu antrenor fitness

Uite de-asta iubesc eu viata asta! Pentru ca oameni obisnuiti, ca mine si ca tine, pot sa faca lucruri formidabile. De la vanzatoarea cu burtica la vice-campioana nationala in doar 1 an de zile… si stiu ca acesta este doar inceputul pentru Elena. Parca simt cum inima imi tresare cand scriu aceste randuri. Nu avem nevoie de exemple de succes „din afara” sau mai stiu eu de unde. Avem acesti oameni speciali chiar printre noi. Pentru ca pe mine unul povestea Elenei ma inspira si ma face sa imi doresc sa fiu mai bun, sa schimb lucrurile in jurul meu, pentru ca se poate!

Asa cum o sa vedeti si in articolul ei, nu este usor. Dar ce lucruri frumoase din viata sunt usoare? Unii nu o sa va inteleaga, ba chiar o sa incerce sa va puna bete in roate. Dar daca esti concentrat pe obiectivul sau visul tau, aceste persoane o sa fie doar niste simple obstacole peste care vei trece. Iar in momentul in care iti urmezi visul, vor ramane langa tine acei oameni care intr-adevar te apreciaza si te iubesc – asa are viata asta a noastra un mod minunat de a cerne oamenii si relatiile ­čÖé

Am rugat-o pe Elena sa scrie un articol astfel incat noi sa putem afla mai multe despre povestea ei, poveste care sa ne inspire si sa ne ajute sa visam in continuare si sa ne luptam pentru visurile noastre. Ma simt onorat sa public acest articol si imi doresc ca cititorii sa simta in acele randuri aceeasi inspiratie pe care am simtit-o si eu.

Articol: https://www.armaperfecta.ro/de-la-vis-la-realitate/

Informatii utile
Facebook Elena Florescu: https://www.facebook.com/lena.florescu
Website Paris Horatiu: http://www.parishoratiu.ro/
Facebook Paris Horatiu: https://www.facebook.com/paris.horatiu/

Continua sa visezi frumos Elena si sa ne inspiri!